privatelelmiszer.hu

Mindig számíthatsz rá!

BergHOFF x Privát Max promóció

Kérd a kasszánál pontgyűjtő füzetünket, gyűjtsd a hűségpontokat és vásárolj kedvezményesen!

Minden elköltött 2000 Ft után 1 matricát, azaz 1 db hűségpontot adunk.
Az összegyűjtött pontokért cserébe jelentős kedvezményt kapsz a promócióban részt vevő termékek árából.

8 matrica, azaz 8 hűségpont összegyűjtése esetén az alábbi áron vásárolhatók meg a promócióban részt vevő termékek egyikét.

A pontgyűjtésben a Privát Max üzletei vesznek részt.
Pontgyűjtési időszak: 2024.03.11.-2024.04.06.
Beváltási időszak: 2024.04.13. vagy a készlet erejéig.

A külön pontgyűjtő füzetbe ragasztott pontok nem vonhatóak össze.

A pontok készpénzre nem válthatók, és csak ezen promócióban használhatók fel.

Négyszögletes nagy sütőedény:

Mindegy, hogy desszerteket, köreteket, rakott ételeket vagy főételeket süt, ezzel a négyszögletes nagy sütőedény újra és újra tökéletesen sikerülni fog. A tartós kőedény gondoskodik az egyenletes hőeloszlásról és az ételek könnyű tálalásáról, míg az oldalán található praktikus fogantyúk biztonságos és kényelmes fogást biztosítanak, amikor a sütőedényt a sütőbe vagy a sütőből kiemeli. Ha befejezte legújabb kulináris alkotását, csak tegye a kőedényt a mosogatógépbe a könnyű tisztítás érdekében!

Kerek sütőforma:

Egy könnyű habos piskóta, egy édes csokoládétorta vagy egy finom gyümölcstorta, a tökéletes torta elkészítése gyerekjáték ezzel a kerek tortaformával. A szénacél biztosítja az egyenletes sütést, míg a tapadásmentes bevonat minden alkalommal gondoskodik az ételek könnyű tálalásáról. A tepsi peremére integrált rácsvonalaknak köszönhetően könnyedén készíthet egyenletes szeleteket, így mindenki egyformán élvezheti a finomságokat.

Sütemény forma:

Kenyerek, sütemények, kalácsok készítésére kiválóan alkalmas ez a típusú sütemény forma, melynek szénacél anyaga egyenletes sütést biztosít, így kiváló végeredményt kapunk!
Tapadásmentes felületének köszönhetően nincs leragadt tészta, vagy nehezen eltávolítható piskóta!
Sokoldalú felhasználásának köszönhetően bármelyik konyhában megállja a helyét, mert időtálló és klasszikus darabja minden háztartásnak!

3 darabos tárolókészlet:

Őrölt kávé, vaníliás cukor, friss fűszernövények … tartsa mindezt frissen és ízletesen a 3 praktikus élelmiszer-tároló segítségével. Fedeleik azonnal színt visznek a konyhába, míg nagy nyílásuknak köszönhetően könnyedén megtöltheti a tartályokat, és a mellékelt mérőkanál segítségével pontosan a megfelelő mennyiséget veheti ki belőlük. Ráadásul a tárolók egymásra helyezhetők az optimális helytakarékosság érdekében, és mosogatógépben moshatóak, így a tisztításuk gyerekjáték!

Kapcsolódó bejegyzések

Idén Mikulás alkalmából elindult a Privát Élelmiszer és a Tibi

A Kerekes Kft. és a Privát Élelmiszer üzletlánc immár harmadik