Készítsd el te is az újragondolt SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG VÁRMEGYEI rántott puliszkát tejfölös uborkasalátávall!
Csak szerezd be az alábbi hozzávalókat, kövesd a Privát Gasztroturné videóját, és máris elkészítheted ezt az újragondolt fogást!
Hozzávalók:
Rántott puliszka:
Privát étolaj
4 db tojás
Liszt
Privát zsemlemorzsa
Só, bors
1 fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
3-4 ek olívaolaj
150 ml fehérbor
200 g kukoricadara
1 l zöldségalaplé
80 g vaj
30 g parmezán
300 g kukorica konzerv
1 kis csokor petrezselyem
Leveskocka
Tejfölös uborkasaláta:
2 db kígyóuborka (1 kg)
3 csipet só
3 ek 10%-os ételecet
3 ek cukor
Lilahagyma
Pici feketebors
1 kk pirospaprika
1 db 20%-os tejföl
Fokhagyma