Receptek
Privát Gasztroturné: Bácskai rizses hús rizottósan
Készítsd el te is az újragondolt BÁCS-KISKUN VÁRMEGYEI bácskai rizses húst rizottósan! Csak szerezd be az alábbi hozzávalókat, kövesd a Privát Gasztroturné videóját, és máris
Privát Gasztroturné: Rakott slambuc
Készítsd el te is az újragondolt HAJDÚ-BIHAR VÁRMEGYEI rakott slambucot Fésűs Nellyvel és Sági Szilárddal! Csak szerezd be az alábbi hozzávalókat, kövesd a Privát Gasztroturné
Privát Gasztroturné: Tarhonyasaláta kolbász nyárssal
Készítsd el te is az újragondolt HEVES VÁRMEGYEI tarhonyasalátát kolbász nyárssal! Csak szerezd be az alábbi hozzávalókat, kövesd a Privát Gasztroturné videóját, és máris elkészítheted
Privát Gasztroturné: Rántott puliszka tejfölös uborkasalátával
Készítsd el te is az újragondolt SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG VÁRMEGYEI rántott puliszkát tejfölös uborkasalátávall! Csak szerezd be az alábbi hozzávalókat, kövesd a Privát Gasztroturné videóját, és máris
Privát Gasztroturné: Bárányborda mentás-zöldborsókrémes nudlival
Készítsd el te is az újragondolt BÉKÉS VÁRMEGYEI báránybordát mentás-zöldborsókrémes nudlival! Csak szerezd be az alábbi hozzávalókat, kövesd a Privát Gasztroturné videóját, és máris elkészítheted
Privát Gasztroturné: Juhtúrós gnocchi
Ti készen álltok arra, hogy elkészítsétek az újragondolt Nógrád vármegyei juhtúrós gnocchit? Ha a válaszotok igen, akkor figyeljetek! Csak szerezzétek be az alábbi hozzávalókat, kövessétek