privatelelmiszer.hu

Mindig számíthatsz rá!

Privát Gasztroturné: Harcsapaprikás baconbe göngyölt túrós csuszával

Készítsétek el velünk Sági Szilárd újragondolt Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Harcsapaprikás és Túrós Csusza receptjét!

Csak szerezzétek be az alábbi hozzávalókat, kövessétek a Privát Gasztroturné videóját és máris egy ilyen szuper ételt tálalhattok a vendégeitek elé!

Csak 18 éven felülieknek! www.alkohol.info.hu

Harcsapaprikás recept:

👉 1 kg harcsafilé

👉 Olaj

👉 1 fej vöröshagyma

👉 1 ek liszt

👉 2 dl tejföl

👉 200 g bacon vagy zsírszalonna

👉 2 db paradicsom

👉 1 db paprika

👉 1 üveg Pilsner sör

👉 2 tk fűszerpaprika

👉 Só (ízlés szerint)

👉 Bors (ízlés szerint)

Baconbe gyöngyölt túrós csusza recept:

👉 25 dkg előfőzött csusza tészta

👉 25 dkg túró

👉 20 dkg tejföl

👉 30 dkg bacon

👉 Só, bors

👉 10 dkg reszelt füstölt sajt

Kapcsolódó bejegyzések

Idén Mikulás alkalmából elindult a Privát Élelmiszer és a Tibi

A Kerekes Kft. és a Privát Élelmiszer üzletlánc immár harmadik