Készítsétek el velünk Sági Szilárd újragondolt Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Harcsapaprikás és Túrós Csusza receptjét!
Csak szerezzétek be az alábbi hozzávalókat, kövessétek a Privát Gasztroturné videóját és máris egy ilyen szuper ételt tálalhattok a vendégeitek elé!
Csak 18 éven felülieknek! www.alkohol.info.hu
Harcsapaprikás recept:
1 kg harcsafilé
Olaj
1 fej vöröshagyma
1 ek liszt
2 dl tejföl
200 g bacon vagy zsírszalonna
2 db paradicsom
1 db paprika
1 üveg Pilsner sör
2 tk fűszerpaprika
Só (ízlés szerint)
Bors (ízlés szerint)
Baconbe gyöngyölt túrós csusza recept:
25 dkg előfőzött csusza tészta
25 dkg túró
20 dkg tejföl
30 dkg bacon
Só, bors
10 dkg reszelt füstölt sajt