Ti elkészítenétek Sági Szilárd és Sipos Tamás újragondolt Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Juhtúróval töltött krumplilángos receptjét?
Ha a válaszotok igen, akkor figyeljetek!
Csak szerezzétek be az alábbi hozzávalókat, kövessétek a Privát Gasztroturné videóját és máris egy ilyen különleges fogást készíthettek!
Csak 18 éven felülieknek!
Juhtúróval töltött krumplilángos recept:
30 dkg sárga krumpli
Só
2 dkg friss élesztő
1 csipet cukor
1 dl langyos tej
20 dkg liszt
1 tojás
Olaj
Töltelék:
10 dkg spenót
1 gerezd fokhagyma
Bors
1 ek vaj
10 dkg juhtúró
5 dkg tehéntúró
Bacon ízlés szerint
Fügés desszert recept:
1 db. füge
Méz
Juhtúró
Dió / mandula ízlés szerint