Receptek

Privát Gasztroturné: Rántott puliszka tejfölös uborkasalátával
Készítsd el te is az újragondolt SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG VÁRMEGYEI rántott puliszkát tejfölös uborkasalátávall! Csak szerezd be az alábbi hozzávalókat, kövesd a Privát Gasztroturné videóját, és máris

Privát Gasztroturné: Bárányborda mentás-zöldborsókrémes nudlival
Készítsd el te is az újragondolt BÉKÉS VÁRMEGYEI báránybordát mentás-zöldborsókrémes nudlival! Csak szerezd be az alábbi hozzávalókat, kövesd a Privát Gasztroturné videóját, és máris elkészítheted

Privát Gasztroturné: Juhtúrós gnocchi
Ti készen álltok arra, hogy elkészítsétek az újragondolt Nógrád vármegyei juhtúrós gnocchit? Ha a válaszotok igen, akkor figyeljetek! Csak szerezzétek be az alábbi hozzávalókat, kövessétek

Privát Gasztroturné: Juhtúróval töltött krumplilángos
Ti elkészítenétek Sági Szilárd és Sipos Tamás újragondolt Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Juhtúróval töltött krumplilángos receptjét? Ha a válaszotok igen, akkor figyeljetek! Csak szerezzétek be az alábbi

Privát Gasztroturné: Harcsapaprikás baconbe göngyölt túrós csuszával
Készítsétek el velünk Sági Szilárd újragondolt Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Harcsapaprikás és Túrós Csusza receptjét! Olaj 1 fej vöröshagyma 1 ek liszt 2 dl tejföl 200 g

Privát Íztippek: Amerikai palacsinta
Az amerikai palacsinta egy igazi jolly joker a konyhában! Tökéletes reggeli, tízórai, vagy uzsonna alap, de még desszertnek is kiváló! Puha állagáról, egyszerű összetevőiről és

Privát Íztippek: Sajtkrémes tök
Az őszi szezon nagy kedvence a sütőtök, de mi lenne ha feldobnánk valami nagyon különlegessel? Sőt ehhez még sütőtök sem kell, csak sajtkrém, cheddar sajt,